Shop nu de echte Passion Planner in Nederland!

Search
Close this search box.
Over ons

Ons verhaal

Voor en door plannerlovers

Waarom passion for planning?

Een passie voor plannen, het bestaat. Als je me twintig jaar geleden had verteld hoe erg ik nu gehecht ben aan mijn planners, dan had ik je niet geloofd. Toch is het zo: dagelijks plannen heeft mijn leven veranderd. Het heeft me zoveel rust gegeven in mijn drukke leven als basisschooljuf, ik kan de week niet beginnen zonder het plannen van de week.

Die rust gun ik anderen ook. Het is een trend om een druk leven te hebben, om ambitieus te zijn en steeds maar meer en meer te willen. In deze tijd van FOMO, is het essentieel om ook tijd voor jezelf te maken. In deze tijd van chaos en overprikkeling, is het essentieel om jouw tijd te managen zodat jij je gelukkige zelf kunt blijven. Doordat ik de kracht van plannen heb ontdekt is mijn leven nu meer gestructureerd en rustig geworden. Dat gun ik iedereen.

Dewi Passion for Planning
Achter Passion for Planning

Ik ben Dewi

Mijn naam is Dewi (31) en ik woon met mijn vriend Diedrik in een appartement in Rotterdam. Als parttime freelance contentmaker en fulltime basisschooljuf zit ik maar zelden stil.

Helaas heb ik te maken gehad met paniekaanvallen en burn-outs, waardoor ik jarenlang heb gezocht naar een manier om ervoor te zorgen dat mijn hoofd rustig bleef. Een manier om te ontprikkelen, om mijn gedachten te ordenen.

Waar ik begon met een dagboek, ontwikkelde mijn gewoonten zich in het bijhouden van een agenda en later ging ik deze twee combineren in een bullet journal. Inmiddels gebruik ik het liefste mijn Passion Planner, maar heb ik voor diverse onderwerpen verschillende planners. Van iedere pagina maak ik het liefste een overzichtelijk kunstwerk met washi tapes, handlettering en de mooiste papieren prints.

Naast het runnen van deze webshop en mijn werk in het basisonderwijs, lees en teken ik supergraag.